Informationsbrev till medlemmarna i Brf 32                   Norrköping 2019-09-19

Varmvatten
Arbetet med att byta undercentralen som styr flödet av varmvatten och värme är klar. Under vintern, när flödet av värme i elementen kommer igång, skall den sista injusteringen av flödet göras.

Sedan tidigare har föreningen en rutin där temperaturen på varmvattnet höjs en gång i månaden för att på så sätt minska risken för att bakterier som Legionella kan växa i rörsystemet. Denna rutin kommer att fortgå nu när systemet är bytt.

Gym
Som vi tidigare informerat om så har datorn som laddar taggarna till gymmet gått sönder och därför kan inga taggar laddas just nu. En ny dosa har nu installerats och numera kommer det vara taggen (den färgade delen) i nya lägenhetsnyckeln som fungerar till gymmet. De som har betalt för gymmet kommer därför nu att kunna använda den röda taggen/nyckeln till gymmet. Däremot kommer nya betalningar inte kunna laddas på nya nycklar förrän 1 januari 2020.
Nu rutin skapas dessutom:
Till gymmet kommer bara 6 eller 12 månader att kunna köpas. Kostnaden är den samma som tidigare, 600kr respektive 1000kr. Taggen laddas från den 1e varje månad.
Betalning görs till föreningens konto i Handelsbanken, clearingnr: 6591, kontonr: 980767938. Därefter skickas ett mail till gunnar.allerth@brf32.commed information om vilket lägenhetsnummerdet gäller, vilken tidsperiodavgiften avser och på vilken/vilka nycklar/färgsom tillgång till gym skall laddas på. (OBS barn under 18 år får inte ha tillgång till gymmet) Därefter laddas taggen.

Dörrbyte och nycklar
Just nu pågår byte av dörrar i föreningen. Se det separata papper som lades i allas brevlådor för att se tid då just din dörr byts.

Städdag
Höstens städdag är planerad till lördagen den 26e oktober. Vi ses som vanligt utanför redskapsbodarna vid hus 287 kl 10.00.
Som vanligt ska alla cyklar i cykelställ och cykelförråd märkas med ”okt 2019”.
Samma sak gäller allt i barnvagnsrummen.
Det som inte märks kommer att slängas.
På städdagen så kommer allt som står/ligger utanför vindsförråden att slängas. Inget får förvaras utanför förråden.
Fika och lite förtäring serveras till de som är med och hjälper till på städdagen.

Årsmöte
Årets föreningsstämma är planerad till torsdagen den 24e oktober. Vi ses kl 18.00 i föreningens samlingslokal. Inbjudan och årsredovisning kommer i brevlådorna.

P-platser
Vi vill påminna om den rutin som finns för att ansöka om p-plats eller garage. Gå in på Riksbyggens hemsida och skaffa ett konto för att där ställa dig i kö.

Parkering förbjuden
Tyvärr måste styrelsen som åter påminna om att det råder parkeringsförbud på våra gårdar. 10-15 minuter är tillåtet för lastning och lossning, inget mer.

Alla som bor i vår förening har skyldighet att se till att alla som kommer på besök följer föreningens regler, inklusive företag som utför arbete i bostaden.

Vänliga hälsningar Styrelsen