Gemensamma lokaler

I föreningen finns ett antal gemensamma lokaler som finns att disponera för föreningens medlemmar. Klicka på plustecknen för att läsa mer.
Samlingslokal

samlingslokal  samlingslokal1
Samlingslokalen är till för den som vill ha tex kalas eller en fest. Även den som inte är medlem i föreningen kan hyra lokalen. Adress: Samlingslokalen ligger på bottenvåningen i punkthus 347. För bokning använd bokningsformuläret här på hemsidan eller vänd er till Ulrika Andersson Rambogatan 329, 0704-982017. Uthyrningstiden är mellan kl. 10-22.  Kostnad för medlem är 100 kr, för icke medlem 1000kr. I lokalen finns tillgång till ljud- och bildanläggning. Köket är bl.a utrustat med diskmaskin, micro, kaffebryggare, vattenkokare, spis med tillhörande kastruller. Lokalen är utrustad med porslin, bord och stolar för 50 personer. Den som hyr lokalen skall ha fyllt 18 år vid uthyrningstillfället. Det är inte tillåtet att hyra lokalen åt någon annan. Lokalen är avsedd för max 50 personer. Nyckel till lokalen hämtas/lämnas hos ansvarige, Ulrika Andersson. Om nyckel inte återlämnas i tid debiteras ytterligare avgift. Max en bokning åt gången. Vid bokning av lokalen för flera sammanhängande dagar debiteras alla dagar, oavsett om alla utnytjas eller inte. Om behov finns av handikappanpassad ingång skall det uppges vid bokningstillfället. Hyresgästen städar och återställer lokalen. Avgift debiteras i efterhand om det inte städats korrekt. Djur får inte vistas i lokalen. Möjlighet finns att låna enklare stolar och bord för att nyttja hemma. De förvaras i snickarboden i hus 317.

Gym

gymet
Öppettider 08:00-21:00 Adress: Rambogatan 287. Ingång till Gymmet sker via dörren på bottenplan utanför entréhallen. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All träning sker på egen risk. Kostnad gym: Pris: 120:-/mån och hushåll 600:-/halvår och hushåll 1 000:-/år och hushåll. Försäljning av ”Taggar” (nyckel/tillträde) till gym och bastu sker sista onsdagen i varje månad i styrelserummet kl 19.30-20.00. Uppehåll i juli och augusti. Kostnad för Tagg (Nyckel): Tagg ingår vid köp av gym. För förlorad Tagg, tas en avgift ut på 250:-. (OBS! Den som löser ut en tagg är personligt ansvarig för den. Se till att den inte kommer i orätta händer eller försvinner. Om det sker, anmäl det till föreningen genast.) För att minska vår kontanthantering finns ett konto där all inbetalning för gym skall göras. Handelsbanken, clearingnr: 6591, kontonr: 980767938.

 

Sätt in pengar ca 1 vecka innan. Märk inbetalningen med lägenhetsnummer och namn. Visa sedan upp ett kvitto eller ett kontoutdrag vid laddningen/köpet av taggen som sker den sista onsdagen varje månad.
Bastu
Öppettider 9.00-22.00. Adress: Rambogatan 287. Ingång till bastun sker genom dörren på sidan av huset. Bokning görs på dörren i husets entré. max 2 tim/bokning. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All bastning sker på egen risk. Försäljning av ”Taggar” till gym och bastu: Sista onsdagen varje månad kl 19.30-20.00 i styrelserummet. Kostnad för Tagg (Nyckel): 100 kronor i avgift. För förlorad Tagg, tas en kostnad ut på 250:- (OBS! Den som löser ut en tag är personligt ansvarig för den. Se till att den inte kommer i orätta händer eller försvinner. Om det sker, anmäl det till föreningen genast.)
Grovtvättstuga
tvattstuga Tvättid: 09:00-21:00 Adress: Rambogatan 317 Grovtvättstugan bokas på dörren in till tvättstugan. Varje pass är 3 timmar. Strömmen styrs av en myntautomat där man erlägger 20kr= två tiokronor. Här kan sådant som täcken och mattor tvättas. Övriga tvättstugor i punkthusen får endast användas av boende i de respektive punkthusen. Tvättstugan är även utrustad med en kallmangel.
Snickarbodar
Snickarbodar finns i de gamla soprummen i punkthus 317 och 347. Ingång från dörren bredvid punkthusets entré. Vad som gäller för användning av dessa är anslaget på dörrarna till respektive snickarrum. Där sker även bokning, de disponeras fritt av alla boende. I snickarbodarna kommer en del trädgårdsredskap att förvaras som också medlemmarna kan tillfälligt låna om man behöver.
Solarium
solarie Adress: Rambogatan 371 Bokning sker på dörren. Det kostar 1 Kr/minut (OBS ENDAST 10-kronor). Separat nyckel krävs till solariet. Dessa lämnas ut mot en deposition på 250 kr och kan hämtas ut samtidigt som försäljning av taggar, sista onsdagen varje månad 19.30-20.00 i styrelserummet.(OBS! Den som löser ut en nyckel är personligt ansvarig för den. Se till att den inte kommer i orätta händer eller försvinner. Om det sker, anmäl det till föreningen genast.
Till ovanstående lokaler utom solariet, bastun, gymmet, styrelserummet och samlingslokalen, går respektive lägenhetsnyckel.

Kalender för bokning av samlingslokalen!

Välj datum, fyll i dina uppgifter och skicka iväg.

Kalendern laddas...
- Ledig
14
- Bokad
14
- Reserverad
captcha