Gemensamma lokaler

I föreningen finns ett antal gemensamma lokaler som finns att disponera för föreningens medlemmar. Klicka på plustecknen för att läsa mer.
Samlingslokal

samlingslokal  samlingslokal1
Samlingslokalen är till för den som vill ha tex kalas eller en fest. Adress: Samlingslokalen ligger på bottenvåningen i punkthus 347. För bokning använd bokningsformuläret här på hemsidan eller vänd er till Therese Gylllenhammar, 0723-70 87 59. Rambogatan 359. Uthyrningstiden är mellan kl. 10-22.  Kostnad för medlem är 100 kr. Köket är bl.a utrustat med diskmaskin, micro, kaffebryggare, vattenkokare, spis med tillhörande kastruller. Lokalen är utrustad med porslin, bord och stolar för 50 personer. Den som hyr lokalen skall ha fyllt 18 år vid uthyrningstillfället. Det är inte tillåtet att hyra lokalen åt någon annan. Lokalen är avsedd för max 50 personer. Nyckel till lokalen hämtas/lämnas hos ansvarige, Therese Gylllenhammar. Om nyckel inte återlämnas i tid debiteras ytterligare avgift. (Ny rutin för nyckelhantering kommer under året) Max en bokning åt gången. Vid bokning av lokalen för flera sammanhängande dagar debiteras alla dagar, oavsett om alla utnytjas eller inte. Om behov finns av handikappanpassad ingång skall det uppges vid bokningstillfället. Hyresgästen städar och återställer lokalen. Avgift debiteras i efterhand om det inte städats korrekt. Djur får inte vistas i lokalen. Möjlighet finns att låna enklare stolar och bord för att nyttja hemma. De förvaras i snickarboden i hus 317.

Gym

gymet
Öppettider 08:00-21:00 Adress: Rambogatan 287. Ingång till Gymmet sker via dörren på bottenplan utanför entréhallen. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All träning sker på egen risk. (OBS! Den som löser ut en tagg är personligt ansvarig för den. Se till att den inte kommer i orätta händer eller försvinner. Om det sker, anmäl det till föreningen genast.)

Kostnad gym: Pris:600:-/halvår och hushåll 1 000:-/år och hushåll.  

Sätt in pengar i god tid, minst 1 vecka innan, för att behörigheten skall gälla för gymmet den 1:e nästkommande månad.
Kontot för inbetalning av gym finns på Handelsbanken clearingnr: 6591, kontonr: 980767938. Märk inbetalningen med lägenhetsnummer och namn. Maila sedan styrelsen så att nyckelansvarige kan ladda behörigheten på nyckeln. Det är alltid den röda nyckeln som får behörighet till gymmet.

Bastu

Öppettider 9.00-22.00. Adress: Rambogatan 287. Ingång till bastun sker genom dörren på sidan av huset. Bokning görs på dörren i husets entré. max 4 tim/bokning. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All bastning sker på egen risk.
Maila styrelsen i god tid att ni vill ha behörighet till bastun så att nyckelansvarige kan ladda lägenhetsnyckeln med behörighet från den 1:a nästkommande månad. Det är den röda nyckeln som får behörighet.

Vid misskötsel tas behörigheten bort.

Grovtvättstuga

tvattstuga Tvättid: 09:00-21:00 Adress: Rambogatan 317 Grovtvättstugan bokas på dörren in till tvättstugan. Varje pass är 3 timmar. Strömmen styrs av en myntautomat där man erlägger 20kr= två tiokronor. Här kan sådant som täcken och mattor tvättas. Övriga tvättstugor i punkthusen får endast användas av boende i de respektive punkthusen. Tvättstugan är även utrustad med en kallmangel.

Snickarbodar

Snickarbodar finns i de gamla soprummen i punkthus 317 och 347. Ingång från dörren bredvid punkthusets entré. Vad som gäller för användning av dessa är anslaget på dörrarna till respektive snickarrum. Där sker även bokning, de disponeras fritt av alla boende. I snickarbodarna kommer en del trädgårdsredskap att förvaras som också medlemmarna kan tillfälligt låna om man behöver.

Kalender för bokning av samlingslokalen!

Föreningen uppdaterar sina rutiner för lokalbokning. Mer information kommer.