Gemensamma lokaler

I föreningen finns ett antal gemensamma lokaler som finns att disponera för föreningens medlemmar. Klicka på plustecknen för att läsa mer.
Samlingslokal

samlingslokal  samlingslokal1
Samlingslokalen är till för den som vill ha tex kalas eller en fest. Adress: Samlingslokalen ligger på bottenvåningen i punkthus 347. För bokning använd https://brf32.bokamera.se/ Uthyrningstiden är mellan kl. 10-22.  Kostnad för medlem är 200 kr. Köket är bl.a utrustat med diskmaskin, micro, kaffebryggare, vattenkokare, spis med tillhörande kastruller. Lokalen är utrustad med porslin, bord och stolar för 50 personer. Den som hyr lokalen skall ha fyllt 18 år vid uthyrningstillfället. Det är inte tillåtet att hyra lokalen åt någon annan. Lokalen är avsedd för max 50 personer. Max en bokning åt gången. Vid bokning av lokalen för flera sammanhängande dagar debiteras alla dagar, oavsett om alla utnytjas eller inte. Djur får inte vistas i lokalen. Möjlighet finns att låna enklare stolar och bord för att nyttja hemma. De förvaras i snickarboden i hus 317.

Gym

gymet
Öppettider 08:00-21:00 Adress: Rambogatan 287. Ingång till Gymmet sker via dörren på bottenplan utanför entréhallen. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All träning sker på egen risk. (OBS! Den som löser ut en tagg är personligt ansvarig för den. Bokning sker via https://brf32.bokamera.se/  Se till att den inte kommer i orätta händer eller försvinner. Om det sker, anmäl det till föreningen genast.)

Kostnad gym: Pris:600:-/halvår och hushåll 1 000:-/år och hushåll.  

Sätt in pengar i god tid, minst 1 vecka innan, för att behörigheten skall gälla för gymmet den 1:e nästkommande månad.
Kontot för inbetalning av gym finns på Handelsbanken clearingnr: 6591, kontonr: 980767938. Märk inbetalningen med lägenhetsnummer och namn. Maila sedan styrelsen så att nyckelansvarige kan ladda behörigheten på nyckeln. Det är alltid den röda nyckeln som får behörighet till gymmet.

Bastu

Öppettider 9.00-22.00. Adress: Rambogatan 287. Ingång till bastun sker genom dörren på sidan av huset. Bokning görs på https://brf32.bokamera.se/   Kostnad är 50kr/bokning. Max 3 tim/bokning. Ingen under 18 år får vara ensam i lokalen utan målsmans sällskap. All bastning sker på egen risk.
När bokningen är genomförd så erhåller man ett mail med en kod till bastudörren en timme innan tillträdet. 

Vid misskötsel tas behörigheten bort.

Grovtvättstuga

tvattstuga Tvättid: 09:00-21:00 Adress: Rambogatan 317 Grovtvättstugan bokas via https://brf32.bokamera.se/ Varje pass är 3 timmar. Kostnad 20kr/bokning. Här kan sådant som täcken och mattor tvättas. Övriga tvättstugor i punkthusen får endast användas av boende i de respektive punkthusen. Tvättstugan är även utrustad med en kallmangel. När bokningen är genomförd så erhåller man ett mail med en kod till bastudörren en timme innan tillträdet

Snickarbodar

Snickarbodar finns i de gamla soprummen i punkthus 317 och 347. Ingång från dörren bredvid punkthusets entré. Vad som gäller för användning av dessa är anslaget på dörrarna till respektive snickarrum. Bokningen sker via https://brf32.bokamera.se/  I snickarbodarna kommer en del trädgårdsredskap att förvaras som också medlemmarna kan tillfälligt låna om man behöver.

Övernattningsrum

Övernattningslägenheten finns på Rambogatan 371 och bokas via https://brf32.bokamera.se/  Övernattningslägenhet bokas 12-12. Kostnad 300kr/dygn. Max 3st aktiva bokningar per lägenhet. Bokningar över det kommer avbokas av admin. Det finns plats för 4personer i två vångingssängar. Kod till lägemnheten och entrédörren kommer i det bekräftelsemail man erhåller efter godkänd bokning.

 

Ordningsregler övernattningslägenhet brf 32 

För att nyttjandet av övernattningslägenheten ska fungera så bra som möjligt är det viktigt att samtliga gäster följer nedanstående ordningsregler. 
 
Max 4 personer får bo i lägenheten. 
Lägenheten kostar 300 kronor per natt oberoende av antal gäster. 

 1. Husdjur och rökning är ej tillåtet i lägenhet
 2. Lägenheten är endast avsedd för övernattning
 3. Tänk på grannar, inga störande ljud efter 21:00
 4. Det är inte tillåtet att använda levande ljus
 5. Tidigast incheckning är 12:00
 6. Kontrollera direkt vid incheckning att föregående gäst har lämnat övernattningslägenhet i städat skick enligt städanvisningarna nedan.
 7. Senast utcheckning är 11:00 
 8. Lämna lägenheten snygg och ren, städutrustning finns. 

 

     Städning efter punkter 

 • Dammsuga och moppa golv
 • Töm alla soptunnor och släng skräpet i soptunnor.
 • Bäddutrustning läggs på sin plats
 • Torka av bord och övriga ytor
 • Gör rent duschhörna, handfat och toalett noga.
 1. Lägenheten ska vara städad efter användning. Om städning ej utförts debiteras medlemmen som står för bokningen med 1500 kr minimum 
 1. Vid åverkan på lägenheten kommer föreningen att debitera medlemmen kostanden för återställandet
 1. Kontakta styrelsen om:
 • Något går sönder
 • Städning av föregående gäst är otillräckligt

Har övriga frågor gällande övernattningslägenhet kontakta enklast genom att mejla brf på: styrelsen@brf32.com 

 

Garage / Parkering
Det är inte tillåtet att ladda något överhuvudtaget i garagen, exempel batterier, fordon osv. Inget får sitta kavar i eluttagen när man lämnar sitt garage.
Det är inte tillåtet att använda fordons motor/kupévärmare.

 

 

Förråd / Cykelrum
På grund av brandrisk så får inte fordon med förbränningsmotorer eller batterier som ej går att ta med förvaras i cykelrummen eller föreningens gemensamma utrymmen. 
Styrelsen kommer att kontrollera att denna uppmaning följs, i annat fall kommer styrelsen att omhänderta fordonet. 
Vill även påpeka att cykelrummen är till för cyklar i bruk, som används kontinuerligt. Föreningens gemensamma utrymmen är inte förråd för medlemmars tillhörigheter. Saker som inte används får ni förvara hos er själva.

 

 

För boka de gemensamma lokalerna:

https://brf32.bokamera.se/